Zelfgemaakte satésaus

Met slechts een paar ingredienten zelf satésaus maken, super simpel! Het recept voor zelfgemaakte satésaus vind je hier >

Ingrediënten zelfgemaakte satésaus

Voor 2 personen

✓ 2 eetlepels pindakaas (Calvé)
✓ Scheut melk (ongeveer 0,2L)
✓ Scheut zoete ketjap
✓ Snufje knoflook poeder
✓ Snufje chili of cayennepeper

 

Bereiding zelfgemaakte satésaus

Doe de melk in een steelpannetje en breng deze aan de kook. Zodra de melk begint te koken, voeg 2 eetlepels pindakaas toe en roer dit goed door de melk heen op laag vuur.

Kokende melk

Voeg vervolgens de knoflookpoeder en peper toe en roer het door. Zodra de saus dikker wordt, voeg een scheut ketjap manis toe. 2 minuten doorroeren op laag vuur en je hebt heerlijke satésaus!

Satesaus

Tip: Lekker bij frietjes of kipspiesjes in marinade

Summary
recipe image
Recipe Name
Zelfgemaakte satésaus
Published On
Preparation Time
Cook Time

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*