Zelfgemaakte kipschnitzel

Liever een zelfgemaakte kipschnitzel in plaats van die voorverpakte exemplaren uit de supermarkt net zoals ik? Bekijk het simpele recept hier >

Ingrediënten zelfgemaakte kipschnitzel

(Voor 2 schnitzels)

✓ 2 Kipfilets
✓ Pakje paneermeel
✓ Bloem
✓ 1 Ei

Bereiding zelfgemaakte kipschnitzel

Klop het ei los in een kommetje. Pak een kipfilet en snijd hier al het overtollige vet vanaf.

IMG_6926

Spreid de kipfilet uit en zorg dat deze plat wordt. (De achterkant van een grote opscheplepel werkt hier goed voor, zorg dat je hard slaat ;)). Leg de kipfilet eerst in de bloem en besmeer daarna beide kanten van de kipfilet met geklopt ei. Marineer de kipfilet in het paneermeel en bak de kipfilets in een pan voor ongeveer 10 minuten totdat ze goudbruin zijn. Aanvallen maar!

IMG_6928

Tip: Lekker met zelfgemaakte zigeunersaus

Summary
recipe image
Recipe Name
Zelfgemaakte kipschnitzel
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*