Spicy tosti

Lekker als lunch: een tosti. Wil je een keer een variatie op deze standaard tosti? Probeer dan eens deze (h)eerlijke Spicy Tosti! >

Ingrediënten spicy tosti

Voor 1 portie (+/-2 tosti’s)
✓ 4 sneden (spelt) boterhammen
✓ 100 gram mager rundergehakt
✓ 1 teentje knoflook
✓ 1/2 chilipeper
✓ Snufje texmex kruiden
✓ 2 plakken kaas (jonge, cheddar of mozzerella)
✓ blikje tomatenpuree
✓ peper, zout en italiaanse kruiden
✓ 4 eieren
✓ 200 ml amandelmelk
✓ 2 eetlepels amandelpasta
✓ 1 eetlepel coconut aminos óf ketjap manis
✓ evt. augurk / gebakken uitjes om te garneren

Bereiding spicy tosti

Zet een pan op het vuur en laat hierin olijfolie warm worden. Snijd de chilipeper en pers de knoflook uit en voeg deze toe aan de olie zodra deze warm is. Kruid het gehakt met wat peper, zout en texmex kruiden. Wanneer het gehakt rul is gebakken, voeg je een theelepel tomatenpuree toe. Zorg dat het niet smeuiig wordt, dat is niet handig voor je tosti.

Pak ondertussen de sneetjes brood en besmeer de binnenkanten met de rest van de tomatenpuree en beleg deze vervolgens met de kaas. Voeg aan het gehakt de Italiaanse kruiden toe en beleg het gehakt over de kaas. Vouw de boterhammen dicht en laat ze warm worden in het tosti ijzer. Je spicy tosti is klaar om gegeten te worden!

Tip: lekker met chilisaus

Summary
recipe image
Recipe Name
Spicy tosti
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*