Romige pasta

Net zoals ik gek op pasta? Bekijk dan het recept van deze pasta met o.a. kookroom, champignons en verse garnalen >

Ingrediënten romige pasta

 

Voor 2 personen (tussen de 15-20 kleine bodempjes)
✓ 160 gram farfalle
✓ 150 ml kookroom
✓ 100 gram garnalen
✓150 gram champignons
✓ 1 chilipeper
✓ 2 teentjes knoflook
✓ pijnboompitten
✓ peper, zout en peterselie

 

Bereiding romige pasta

Zet een pan op het vuur en doe olijfolie in de pan. Snijd (of pers) de knoflook en de chilipeper zodra de olie verhit is, voeg je dit toe. Snijd ondertussen de champignons en breng de farfalle aan de kook. Voeg daarna de gesneden champignons toe aan de pan met knoflook en chilipeper.

Zodra de champignons gaar zijn, voeg je de kookroom toe en laat je dit een aantal minuten opwarmen. Voeg daarna de verse garnalen, peper en zout toe. Giet de pasta af en leg dit op je bord. Verspreid de saus over de pasta en garneer met pijnboompitten, peterselie en eventueel Parmezaanse kaas.

Tip: Wissel eens af met een andere pastasoort (spaghetti, penne) of vervang de garnalen door zalm of kip! 

Summary
recipe image
Recipe Name
Romige pasta
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*