Remouladesaus

Gek op kibbeling? De lekkerste saus is wat mij betreft remouladesaus bij kibbeling. Bekijk hier hoe je zelf (h)eerlijke remoouladessaus maakt! >

Ingrediënten remouladesaus

✓ 2 eetlepels mayonaise
✓ 1 grote sjalot
✓ 1 eetlepel augurkensap
✓ 1 augurk
✓ Snufje knoflookpoeder, peper en zout
✓ peterselie

 

Bereiding remouladesaus

Doe de mayonaise in een kom en snijd de sjalot in hele kleine stukjes. Voeg de sjalot toe aan de mayonaise en snijd daarna de augurk fijn. Voeg het augurkensap, de fijngesneden augurk, de knoflookpoeder, peper, zout en peterselie klaar en meng alles tot een (h)eerlijke saus. Je kunt de lekkere vissaus direct bij je kibbeling of andere vis serveren!

Summary
Recipe Name
remouladesaus
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*