Gezonde salade met vis

Een gezonde, spicy & vooral (H)eerlijke lunch? Probeer dan eens deze gezonde salade met vis! Lekker als lunch of diner! (met pasta) >

Ingrediënten gezonde salade met vis

Voor 1 salade 
✓ 75 gram salade
✓ 5 – 10 garnalen
✓ 1 eetlepel sambal + chilipepertje
✓ 1 eetlepel honing
✓ 1 eetlepel zoete ketjap
✓ kwart rode paprika
✓ 6 champignons
✓ Snufje knoflookpoeder
✓ Geroosterde pijnpoompitten / ongezouten cashewnoten

Bereiding gezonde salade met vis

Doe de garnalen, sambal, honing, gesneden chilipeper, ketjap en snufje knoflookpoeder in een kom. Het lekkerste is om dit al een paar uur van tevoren te mengen, zodat de marinade lekker in de garnalen trekt.

Zodra de marinade is ingetrokken, bak je de garnalen gaar in een pannetje. Doe in een diepe kom de rucola. Zodra de garnalen gaar zijn, bak je de campignons en paprika mee totdat deze ook gaar zijn. Leg dit warme mengsel bovenop de salade en bestrooi het geheel met (geroosterde) pijnboompitten en ongezouten cashewnoten. Eet smakelijk!

Kook er pasta (penne) bij en je kan deze maaltijd prima als diner eten! 

Summary
recipe image
Recipe Name
gezonde salade met vis
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*