Gevulde eitjes met een twist

Gewoon chips of kaasjes/worstjes vind ik altijd een beetje saai als verjaardagshapje. Probeer eens iets anders en maak deze gevulde eitjes met een twist! >

Ingrediënten voor gevulde eitjes

(voor 2o hapjes)

✓ 10 eitjes
✓ 3 eetlepels mayonaise
✓ 1 augurk
✓ Pakje spekblokjes
✓ Scheutje balsamico-azijn
✓ Kerriepoeder & paprikapoeder
✓ Peper & zout

Bereiding

1. Kook de eitjes hard en laat ze schrikken en afkoelen. Pel de eitjes zodra ze zijn afgekoeld en snij ze doormidden. Lepel voorzichtig het eigeel uit de eitjes zodat het eiwit niet breekt.

2. Bak de spekblokjes in een pan en snijd de augurk in kleine stukjes. Prak het eigeel fijn in een kom en voeg de mayonaise toe. Voeg daarna de mayonaise, de afgekoelde spekblokjes en augurk samen.

3. Roer het geheel door elkaar en voeg de balsamico-azijn en kruiden toe en maak er één glad mengsel van. Tip: heb je geen spuitzak maar wil je wel je eitjes netjes vullen? Vul het mengsel in een boterhamzakje, knip er een puntje uit en spuit het mengsel in het eiwit.

4. Bestrooi voor het serveren de eitjes nog met wat paprikapoeder en peterselie en ze zijn klaar om opgegeten te worden! 🙂 Tip: Je kunt spekblokjes eenvoudig vervangen door ham- of kipblokjes. Enjoy!

Summary
recipe image
Recipe Name
Gevulde eitjes
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*